Playground 2013 – Arenele Romane


Playground
se întoarce cu o nouă ediție care va avea loc sâmbătă, 29 iunie la Arenele Romane din București. Primul artist confirmat este DJ-ul și producătorul de origine japoneză Fumiya Tanaka. În perioada imediat următoare se vor anunța restul de artiști care vor completa lineup-ul petrecerii și detalii în privința biletelor.

O vorba înțeleaptă spune că oamenii nu renunță la joacă pentru că îmbătrânesc. Îmbătrânesc pentru că uită să se joace. De 5 ani insistăm să va reamintim asta, la începutul fiecărei veri. Chipurile voastre zâmbărețe ne-au spus în fiecare an că am reușit, măcar pentru o noapte, să trezim copilul din voi.

Ediția de anul acesta este una cât se poate de specială. Și asta pentru că în materie de muzică credem cu tărie că lineup-ul este unul de poveste.: Fumiya Tanaka, Praslesh (Raresh b2b Prâslea), Sammy Dee, Laylla Dane și Dan Andrei. De visuals responsabil va fi Cote, un personaj foarte drag nouă și care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Sâmbătă, 29 iunie, de la 22:00, la Arenele Romane: noi, ei și voi.

Cu o carieră de peste 15 ani la activ, un pioner al muzicii techno, DJ-ul și producătorul Fumiya Tanaka continuă să-și impresioneze publicul și colegii de breaslă cu orice proiect în care se implică și orice release pe care îl semnează. Deși a călătorit constant și este recunoscut pentru seturile-maraton, artistul de origine japoneză se află în spatele unor proiecte precum Karafuto și Orchestra, lansează în continuare piese la label-uri ca Perlon și Tresor, remixează și colaborează cu unele dintre cele mai respectabile nume precum Ricardo Villalobos. Publicul român a avut plăcerea de a-l asculta prima data pe Fumiya la ediția de vara trecută a festivalului Sunwaves, la care a mixat alături de Rhadoo în cortul Red Bull Music Academy. În așteptarea sosirii lui Fumiya la București, cele două părți ale setului de la Sunwaves se pot asculta pe RBMA Radio.
Praslesh, proiectul în spatele căruia se află Raresh și Praslea, este cel de­‐al doilea nume  confirmat  în  line­‐up­‐ul  Playground  de  sâmbătă,  29  iunie,  de  la Arenele Romane din București.
PRASLESH | RARESH vs PRASLEA
(Understand – București)
Praslesh înseamnă Praslea și Raresh, Prâslea și Rareș, Kinder F și o treime din [ar:pi:ar], înseamnă una dintre cele mai importante și reprezentative imagini ale curentului pe care presa internațională și iubitorii de muzică l­‐au numit „The Romanian Sound”.
Cei doi DJ și-­au unit forțele în spatele proiectul Praslesh în urmă cu doi ani, iar primul EP la care au lucrat împreună sub acest nume, „Out of Time”, a fost lansat în ianuarie 2012 la label-­ul de origine română Understand.
Între zeci de gig-­uri la cele mai mari festivaluri și cluburi din lume, suntem onorați că vom asculta împreună sound-­ul underground specific Praslesh sâmbătă, 29 iunie, la Playground.
Mai multe detalii:

BILETE:

IN AVANS – 25 LEI

– Online national și internațional prin comandă la www.bilete.ro cu livrare la domiciliu prin curierat (pe întreg teritoriul României) sau prin e-ticket.

– Direct din oficiile Poștei Române și din magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”.
Lista completă a celor peste 720 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: www.bilete.ro/partners.asp

LA INTRARE – 35 LEI

LA VIP LOUNGE / BACKSTAGE LOUNGE – 50 LEI

Pentru bilete VIP sau rezervări mese vă rugăm sunați la 0733097620

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un comentariu

Powered by WordPress