Partizan concerteaza la Boiler Club din Cluj pe 24 mai impreuna cu Zadar

Joi, 24 mai, incepand cu ora 21:00, formatia Partizan va susitne un concert in Boiler Club din Cluj-Napoca (str. Henri Barbusse, nr. 59 – 61). Cu acest prilej, va fi lansat noul single al trupei, intitulat „Drumul spre lumina”. Accesul permis numai persoanelor peste 18 ani.

Pe scurt, povestea Partizan incepe demult si este povestea unor oameni indragostiti de multa vreme de muzica. Si, cum ar povesti chiar ei, intr-o buna zi, cum stateau Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan) intr-un Tico, s-au gandit sa-si faca o trupa. Apoi, au gasit conceptul. La care se adauga anul 2001. Si muzica. Dupa care si-au luat o pauza. Iar in 2010, trupa o ia de la capat.

Trupa ZadaR s-a nascut din colaborarea chitaristului Dan Tudor (fost chitarist in multe trupe din Romania si din Germania) cu vocalul/chitarist Vali Andronache (voce/chitara in fosta trupa Maya din Alba Iulia), undeva la inceputul anului 2011. Una din primele piese ale celor doi, „Tu nu esti” a fost difuzata pe un site unde posteaza 9700 de trupe din Germania, unde a ajuns intr-un top pana pe locul 1, unde au ramas timp …de 2 saptamani. Cei doi au colaborat cu o multime de muzicieni, cum ar fi Marius Cos, Johann Hentz, Levi Szocs, Hans Knall, Ferdinand Borca, sau Petru Gavrila (ex-Luna Amara, ex-SEVEN, etc).

In august 2011 li s-au alaturat tobarul Laur Fagadar(ex-Propaganda), bassistul Alex Ciorogar si nu in ultimul rand, (putin spus) claparul Ovidiu Parjol. Multumita managerului Ica Maniu, a urmat o perioada bogata in concerte: Stufstock 2011, Ardeleanul FM, Toamna Cugireana, Concertul Zadar din Art Cafe sau Regional Cafe – TVR Cluj.

In prezent, trupa lucreaza la reorchestrarea si rearanjarea unor piese mai vechi, la compozitia unor piese noi si la inregistrarea pieselor in studio-ul lui Dan Tudor, pentru un prim album ZadaR.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un comentariu

Powered by WordPress