Mamaia Sensation, 17-18 August 2012, plaja Hanul Piratilor

Festivalul de muzica electronica Mamaia Sensation se va desfasura pe plaja Hanul Piratilor ( Navodari) in zilele de 17-18 August 2012 cu incepere de la ora 20:00

DJ Chuckie alături de DJ Marusha vor mixa alături de alţi DJ renumiţi din ţară şi de peste hotare: DJ Optik, Adrian Eftimie, Kai Tracid, Felix Krocher, Talla 2 XLC, Josh Gallahan si Tom Craft. Aceştia vor mixa in cele două zile pe scenă muzică electro, tehno, minimal, drum&bass, breaks and ambient pentru spectatorii aşteptaţi la evenimentul open air.

Au fost alesi DJ de prestigiu care au fost invitati an de an la faimosul Festival de muzica electronica Tomorroland din Belgia care a avut in anul 2011 o participare a 180.000 de spectatori.

Premergator spectacolului propriu zis va fi o parada cu 3 camioane Mercedes (avand dimensiunile standard uni astfel de autovehicul 15m / 2.40m ) si 3 autobuze supraetajate, care vor pleca din parcarea Maritimo Shopping Center spre locatia spectacolului. Parcarea Mall-ului va fi practic punctul de intalnire a fanilor acestor genuri de muzica, locul unde se va face warm-up pentru petrecerea care va incepe pe plaja. Durata stationarii in parcarea Maritimo Shopping Center se va intinde undeva intre orele 11:00 – 16:00, cand va porni parada cu spectatori catre Hanul piratilor.

Biletele vor fi puse în vânzare pe www.myticket.ro, www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul www.mamaiasensation.ro si pagina de Facebook.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Lasă un comentariu

Powered by WordPress